På DoctorBags är vår vision att introducera nya och innovativa produkter till våra läkare och annan vårdpersonal i Skandinavien. Vi anser att sjukvårdssektorn endast ska vara fri från monopolet för vissa varumärken som funnits på marknaden i decennier. En positiv konkurrens mellan varumärken resulterar i förbättrad kvalitet, innovativ design och konkurrenskraftiga priser. Därför har vi inlett ett samarbete med Europas bästa tillverkare av akutväskor, läkarväskor. och medicinsk utrustning som redan gör det mycket bra i andra europeiska länder.

vi har noggrant valt tillverkare av medicinska väskor och medicinsk utrustning och 70 % av våra tillverkare är baserade i Tyskland. Många av våra varumärken har egna produktionsanläggningar i Tyskland och de lägger inte ut produktionen till andra länder, vilket säkerställer hög kvalitet och hållbarhet i deras produkter.

Vi har hållit våra priser mycket överkomliga, så att det inte bara är lämpligt för en läkarpraktik, utan även en läkarstudent under medicinsk utbildning har möjlighet att använda samma kvalitetsutrustning som används av en erfaren läkare på en medicinsk klinik eller sjukhus . Vi erbjuder specialrabatter för läkarstudenter, KBU-läkare och utbildningsläkare.

Vårt mål är att serva våra läkare, sjuksköterskor och vårdpersonal med uppdaterad modern och innovativ utrustning och väskor till rimliga priser.